eetarrangementen

Barbecueen

Gezellig barbecueën met een grotere groep.

Sinds 2017 hebben we van onze oude kanoschuur een prachtige groepsruimte gemaakt, waar u heerlijk met uw familie, vrienden of collega’s terecht kunt. Bij die groepsruimte zit ook een prachtig privé terras. Daar kunt u met uw groep barbecueën. U kunt bij ons op verschillende manieren barbecueën, we kunnen zelf voor u barbecueën maar als u een paar echte liefhebbers in de groep heeft vinden die het vaak ook leuk om zelf het vlees te bereiden.

Outdoor cooking

Het echte werk.

Bij Marenland verzorgen we ook outdoor cooking, hier bereiden we met open vuur het eten. We hebben onder andere een Ofyr, American smoker en dutch-ovens waar we geweldige maaltijden mee bereiden. Een unieke ervaring om eens te genieten van grote stukken vlees en vis.

outdoor-kookworkshop

nieuw in het assortiment

Heeft u thuis een mooie barbecue en weet u niet hoe we hem moet gebruiken, of wilt u gewoon eens met een groep gezellig een kookworkshop volgen dan bieden wij die ook aan.

American Smoker / dutch ovens / Ovyr / klassieke Weber.

FAMILIEDAG

sepator2

Van donderdag tot en met zondag hebben we de horeca open, u kunt dan genieten van heerlijke broodjes en lekkere drankjes, is het mooi weer?  Dan blijft het terras langer open zodat u lekker kan genieten van de ondergaande zon.

IETS TE VIEREN?

sepator2

Ook voor groepen bent u hier van harte welkom, neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar het perfecte dagje voor uw groep!

VERGADEREN

sepator2

Heeft u een bijeenkomst tot 20 personen? Dan kunt u gebruik maken van onze groepszaal. Informeer naar de mogelijkheden en faciliteiten.