DE JONGENS UIT DE BUURT

Restaurant ‘de Jongens’

In ons restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ kunt u culinair genieten. Of dat nu is van een borrelhapje bij een drankje op het terras of van een lunch of diner. Het hele jaar door bereidt onze kok Pieter Velzen de heerlijkste gerechten voor u. In de zomer is het restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ geopend van woensdag tot en met zondag en in de winter van woensdag tot en met zaterdag.  Naast lekker eten heeft u bij ons ook de keuze uit een uitgebreide bier en wijnkaart.  Onze wijnen van zijn afkomstig van Wijnkoperij Jos Beeres, die al met meer dan 130 jaar ervaring de lekkerste wijnen voor u heeft uitgekozen.

Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.dejongensuitdebuurt.nl

ONTDEK ONS TERRAS

Heerlijk genieten van water en zon op het prachtige terras

Kom eens lekker tot rust op onze grote mooie terras aan het water, u kunt hier even heerlijk bij komen en genieten van een hapje en een drankje.

OPENINGSTIJDEN

sepator2

Van dinsdag tot en met zondag hebben we de horeca open, u kunt dan genieten van heerlijk genieten op het terras! We zijn geopend van 10:00 tot 22:00.

IETS TE VIEREN?

sepator2

Ook voor groepen bent u hier van harte welkom. Voor een speciale gelegenheid of voor de gezelligheid, van borrel, high tea tot aan bbq.

Neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar het perfecte dagje voor uw groep!

VERGADEREN

sepator2

Heeft u een bijeenkomst tot 20 personen? Dan kunt u gebruik maken van onze groepsruimte. Informeer naar de mogelijkheden en faciliteiten.