Groepsactiviteiten

Kookworkshop

Met een groep eens een outdoorcooking workshop volgen?
Dat kan ook bij ons!

Je ziet het steeds meer, barbecue’s in alle soorten en maten. Benieuwd hoe ze werken en wat je er allemaal mee kunt doen en welke gadgets er handig bij zijn? Kom dan bij ons met vrienden of collega’s een workshop volgen en je bent de volgende keer de held op het barbecuefeest!

GPS tocht

Kent u het verhaal van Oarend Cent al?

Een leuke speurtocht voor jong en oud door het dorp heen, doormiddel van gps en vragen die via je mobiel lopen maak je een leuke wandeling door het mooi Winsum heen, u komt langs verschillende historische gebouwen en doormiddel van vragen te beantwoorden kom je er achter wat het geheim van Oarend Cent is.

Varen

Genieten op het water.

Bij Marenland hebben we verschillende bootjes en kano’s waar je lekker met uw groep het water mee op kan. Wat veel mensen leuk vinden is bijvoorbeeld onze 12 persoonskano! Heerlijk als groep even genieten van de natuur zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij omslaat of dat je moe wordt van het kanoën.

Wadlopen

Over de bodem van de zee lopen.

Samen met Dijkstra wadlopen kunt u heerlijk genieten van een wandeling over het wad. Een deskundige gids neemt u mee met deze unieke belevenis, na afloop kunt u bij ons bijvoorbeeld weer douchen en daarna een hapje eten.

Rondvaart

Maak met uw gezelschap een mooie rondvaart door het Reitdiepdal.

De Middelsee
Een klassieke salonboot met een zitcapaciteit voor 40 personen, er mogen 80 personen aan boord. Deze boot is ook toegankelijk voor mensen in een handrolstoel,

Anne-M
Een varend erfgoedschip en biedt ruimte aan maximaal 20 personen.

Tijdens de vaart zijn verschillende cateringopties mogelijk: van een kopje koffie met wat lekkers tot een uitgebreid buffet. U kunt uw rondvaart natuurlijk ook combineren met een activiteit op Marenland.

FAMILIEDAG

sepator2

Van donderdag tot en met zondag hebben we de horeca open, u kunt dan genieten van heerlijke broodjes en lekkere drankjes, is het mooi weer?  Dan blijft het terras langer open zodat u lekker kan genieten van de ondergaande zon.

IETS TE VIEREN?

sepator2

Ook voor groepen bent u hier van harte welkom, neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar het perfecte dagje voor uw groep!

VERGADEREN

sepator2

Heeft u een bijeenkomst tot 20 personen? Dan kunt u gebruik maken van onze groepszaal. Informeer naar de mogelijkheden en faciliteiten.