ETEN & DRINKEN

Drinken & Eten

Bij Marenland kunt u heerlijk genieten van een drankje en een hapje

We hebben bij Marenland een gevarieerde menukaart en een zeer uitgebreide dranken kaart, we hebben 15 verschillende soorten speciaal bier en prachtige wijnen van Wijnkoperij Jos Beeres, die al met meer dan 130 jaar ervaring de lekkerste wijnen voor ons heeft uitgekozen.

Als u een lekker drankje heeft gehad kunt u daar gerust een klein hapje bij bestellen, we hebben heerlijke nacho’s, bittergarnituur maar ook een kaasplankje van eerlijke kazen uit Winsum.

bekijk de kaart

ONTDEK ONS TERRAS

Heerlijk terras aan het water

Sinds 2016 kunt u heerlijk aan het water zitten, het terras loopt door op de steiger dus dichter bij het water kunt u ongeveer niet zitten.

reserveren

OPENINGSTIJDEN

sepator2

Van donderdag tot en met zondag hebben we de horeca open, u kunt dan genieten van heerlijke broodjes en lekkere drankjes, is het mooi weer?  Dan blijft het terras langer open zodat u lekker kan genieten van de ondergaande zon.

IETS TE VIEREN?

sepator2

Ook voor groepen bent u hier van harte welkom, neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar het perfecte dagje voor uw groep!

VERGADEREN

sepator2

Heeft u een bijeenkomst tot 20 personen? Dan kunt u gebruik maken van onze groepszaal. Informeer naar de mogelijkheden en faciliteiten.