eten & drinken

Drinken & Eten

Bij Marenland kunt u culinair genieten van een hapje en een drankje

Bij Marenland kunt u culinair genieten.  Of dat nu is van een borrelhapje bij een drankje op het terras of van een lunch of diner. Het hele jaar door bereidt onze kok Pieter Velzen de heerlijkste gerechten voor u. In de zomer is het restaurant dagelijks  geopend en in de winter van woensdag tot en met zaterdag.  Naast lekker eten heeft u bij ons ook de keuze uit een uitgebreide bier en wijnkaart.  Onze wijnen van zijn afkomstig van Wijnkoperij Jos Beeres, die al met meer dan 130 jaar ervaring de lekkerste wijnen voor u heeft uitgekozen.

ONTDEK ONS TERRAS

Heerlijk terras aan het water

Sinds 2016 kunt u heerlijk aan het water zitten, het terras loopt door op de steiger dus dichter bij het water kunt u niet zitten.

OPENINGSTIJDEN

sepator2

Van donderdag tot en met zondag hebben we de horeca open, u kunt dan genieten van heerlijke broodjes en lekkere drankjes, is het mooi weer?  Dan blijft het terras langer open zodat u lekker kan genieten van de ondergaande zon.

IETS TE VIEREN?

sepator2

Ook voor groepen bent u hier van harte welkom, neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar het perfecte dagje voor uw groep!

VERGADEREN

sepator2

Heeft u een bijeenkomst tot 20 personen? Dan kunt u gebruik maken van onze groepszaal. Informeer naar de mogelijkheden en faciliteiten.