ETEN & DRINKEN

Drinken & Eten

Proef en geniet aan het water!

We hebben bij Marenland een gevarieerde menukaart en een zeer uitgebreide dranken kaart, we hebben 15 verschillende soorten speciaal bier en prachtige wijnen van Wijnkoperij Jos Beeres, die al met meer dan 130 jaar ervaring de lekkerste wijnen voor ons heeft uitgekozen.

Als u een lekker drankje heeft gehad kunt u daar gerust een klein hapje bij bestellen, we hebben heerlijke nacho’s, bittergarnituur maar ook een kaasplankje van eerlijke kazen van de kaas boerderij Kleikracht uit Winsum.

bekijk de kaart

ONTDEK ONS TERRAS

Heerlijk genieten van water en zon op het prachtige terras

Kom eens lekker tot rust op onze grote mooie terras aan het water, u kunt hier even heerlijk bij komen en genieten van een hapje en een drankje.

reserveren

OPENINGSTIJDEN

sepator2

Van donderdag tot en met zondag hebben we de horeca open, u kunt dan genieten van heerlijke broodjes en lekkere drankjes, is het mooi weer?  Dan blijft het terras langer open zodat u lekker kan genieten van de ondergaande zon.

IETS TE VIEREN?

sepator2

Ook voor groepen bent u hier van harte welkom. Voor een speciale gelegenheid of voor de gezelligheid, van borrel, high tea tot aan bbq.

Neem gerust contact op en dan kunnen we samen kijken naar het perfecte dagje voor uw groep!

VERGADEREN

sepator2

Heeft u een bijeenkomst tot 20 personen? Dan kunt u gebruik maken van onze groepsruimte. Informeer naar de mogelijkheden en faciliteiten.