bereikbaarheid

BEREIKBAARHEID

WINSUM

Marenland ligt in het prachtige dorpje Winsum, een leuk gezellig dorpje boven Groningen, het heeft een oud centrum met gezellige winkeltjes en terrasjes!

De historie is zichtbaar als je vanaf Marenland langs het Winsumerdiep naar het centrum loopt, waar “De Boog” Winsum en Obergum met elkaar verbindt en waar je aan beide zijden van het Winsumerdiep historische panden kunt bewonderen.

CAMPING

De camping ligt op prachtig plekje, vlak bij het centrum maar toch aan de rand van het dorp, door een klein paadje te volgen van 300 meter komt u uit in het gezellige centrum van het al bijna 1000 jaar oude dorp Winsum.

 De camping is ook al ouder, vroeger als gemeente camping onder de naam Wierdezoom maar sinds 2002 is het hier flink aangepakt en is de prachtige camping Marenland ontstaan. De gebouwen zijn neergezet in 2002 en in 2016 weer helemaal opgeknapt en gerestyled.

OVER ONS

Mijn naam is Robbert van Barneveld, sinds januari 2016 heb ik Marenland overgenomen, ik ben een geboren Winsumer en heb een paar jaar in Groningen gewoond.

Winsum is en blijft mijn thuis, ik vind het een prachtig dorp en wil jullie ook graag enthousiast maken over alles wat Winsum te bieden heeft.

Kom gerust eens langs om kennis te maken dan vertel ik graag wat over de omgeving!